пʼятниця, 5 травня 2017 р.

«Поєднаймось у шані глибокій…»
Вже минуло 72 роки з тієї травневої весни, коли замовкли останні постріли Другої  світової війни. Але не згасає пам'ять про ти, хто віддав своє життя і захистив рідну  землю від ворогів. З метою гідного вшанування подвигу Українського народу, його  визначного внеску у перемогу над нацизмом, висловлення поваги усім борцям проти  коричневої чуми  5 травня 2017 року в  Садківській школі відбулася  лінійка-реквієм «Поєднаймось у шані глибокій…»,  яка розпочалася  зі  вступного слова директора  школи  Т.В. Бондаренко, Державного Гімну України. Хвилиною мовчання  учні та вчителі вшанували  загиблих у роки Другої світової та всіх тих,  хто  сьогодні поліг від ворожих куль на сході України, захищаючи український народ.
Символом відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги є червоний мак, який  учні виготовили самостійно і сьогодні є на грудях кожної дитини в школі.

       Вшановуючи пам'ять полеглих у війні, учні школи поклали квіти до памʼятника  загиблому воїну-визволителю, запалили свічки.
Одноденний похід до  Гострої могили та могили льотчика Виноградова з метою вшанування загиблих та впорядкування могили поховання героїв – ополченців.
Екскурсія до Чикалівського меморіалу, присвяченого переправі через Дніпро в роки ІІ світової війни з метою вшанування  та впорядкування могили поховання М.С. Новохатька.
Вічна шана полеглим героям!
Вічна шана всім, хто відстояв Мир на Землі!
Вічна шана всім, хто визволив Європу від агресора!
Вічна шана всім, хто здобув Перемогу!

Немає коментарів:

Дописати коментар