середа, 1 вересня 2021 р.

Знову до школи...

Після чудових літніх канікул Садківський ліцей радісно відчинив двері для своїх учнів.1 вересня - для багатьох це звичний початок нового року, але для першокласників – особливий, урочистий день. Для них сьогодні пролунав перший у їхньому житті дзвоник, який поведе у довгу і захоплюючу подорож країною знань разом із першою вчителькою О.В. Матковською. Першокласники – радісні і схвильовані, тому що для них сьогодні відкривається перша сторінка великої Книги Знань у Новій Українській Школі. А для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останній у стінах рідного ліцею, а далі їх чекає доросле, самостійне життя.

Зі словами привітання до учнів звернулася в.о. директора Садківського ліцею С.В. Грисюк та начальник загального відділу Кам’янопотоківської сільської ради Н.М. Турчинович. На святі пролунало багато привітань, пісень. Першрокласників прийшли привітати казкові герої, які подарували символічні подарунки.
По закінченню свята Першого дзвоника учні та вчителі були запрошені на перший урок присвячений 30-й річниці Незалежності України.

Немає коментарів:

Дописати коментар