неділя, 21 листопада 2021 р.

 Збережемо гідність і свободу українського народу!

19 листопада напередодні Дня Гідності та Свободи учнівський та педагогічний колектив Садківського ліцею вшановували славу, патріотизм та непереможний дух учасників революцій та бойових дій! З учнями 3 - 11 класів проведено виховні заходи на теми: виховна година «Україна – гідна свободи!» (3-4 кл.), година спілкування «Що означає бути гідним?» (5-ті кл.), урок гідності «Ми – нація, що пам'ятає», (6 кл.), урок мужності «Пам’ятаємо подвиг героїв Небесної сотні», (7-мі кл.), урок мужності «Україна – країна нескорених», (8 кл.), урок патріотизму «Збережемо гідність і свободу українського народу», (9 кл.), урок пам'яті «Революція Гідності, охрещена кров'ю», (10 кл.), виховний захід «Майдан та українська національна ідея», (11 кл.). Організовано перегляд фільмів присвячених подіям Революції Гідності: «Небесна сотня. Зима, що нас змінила», «Еволюція Гідності – фільм про Майдан», «Майдан Гідності» «Зима у вогні. Боротьба України за свободу», «Все палає» та ін..Оформлено ілюстративно -тематичну виставку «Україна – це територія гідності та свободи», «Революція Гідності. Як це було?» «Пам’ятаємо Героїв Небесної Сотні».
Учні 10 класу зареєструвалися на освітньому порталі "На урок" для участі у Всеукраїнському конкурсі "День Гідності та Свободи" з метою дізнатися більше про те, як зароджувалося народовладдя в Україні та доповнити знання про "гідність", "свободу", "відповідальність", а також випробувати свої знання з даної теми.
Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.

Немає коментарів:

Дописати коментар