пʼятниця, 29 вересня 2023 р.

 1 жовтня - День захисників і захисниць України

Щороку у жовтні українці вшановують захисників України, які вже дев'ятий рік дають відсіч російській агресії. У воєнний час це безсумнівно найважливіше світське свято в році, адже тільки завдяки військовим, медикам і волонтерам Україна зберегла свою незалежність.

День захисників і захисниць України в 2023 році відзначають в нову дату - 1 жовтня. Цього дня відзначають також День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.
З метою вшанування мужності й героїзму захисників та захисниць незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій, сприяння зміцненню патріотичного духу школярів, вшанування пам’яті хвилиною мовчання полеглих захисників в Садківському ліцеї пройшли виховні онлайн заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України та Дня українського козацтва: «Ми нащадки козацького роду» (1-4 кл.), «У єдності наша сила» (5 кл.), «З відданістю Україні в серці» (6 кл.), «Славетні імена України» (7 кл.), «Захисники України – воїни світла» (8 кл.) «Герої живуть серед нас» (9-ті кл.), «Борці за волю України» (10-ті кл.), «Нескорені. Історії про героїв України» (11-ті кл.). Усі заходи були спрямовані на возвеличення незламності духу, мужності та героїзму представників усіх поколінь, які відстоювали і відстоюють незалежність України.

Немає коментарів:

Дописати коментар