вівторок, 13 жовтня 2020 р.

 14 жовтня- День захисника України!

14 жовтня відзначають одразу три величні свята – День Покрови Пресвятої Богородиці, День захисника України та День українського козацтва. З нагоди свята у Садківському ліцеї відбулися різноманітні тематичні виховні заходи: виховний захід «Козацькому роду - нема переводу» (1 кл.), урок козацької слави «Ми – маленькі козачата, славних козаків внучата» (2 кл.), година спілкування «Наша слава козацька не вмре, не загине!» (3 кл.), виховний захід: «Ми – нащадки козацької слави» (4 кл.), літературно-музичне свято «Козацька слава в серцях у нас» (5 кл.), вікторина «Козацька сторінка історії України» (6 кл.), історична подорож «Тих днів не меркне слава» (7 кл.), патріотична година «Земле моя українська,  ми солдати і захисники твої!»  (8 кл.), урок мужності «Змінюється форма… дух залишається незмінним» (9 кл.), спортивно-розважальні змагання «Козацькі забави» - «Гей, козаче-козаченько, та й хоробреє серденько» (10 – 11 кл.), виховний захід «Козацькими стежками» (11 кл.), які були спрямовані на вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, виховання в учнів патріотизму, інтересу до вивчення історії свого народу, бажання стати нащадками славних лицарів – українських козаків.

Учасники освітнього процесу разом з педагогами відроджували традиції козацтва. Діти розповіли про свято Покрови, ознайомили присутніх з історією виникнення козацтва та їх звичаями.

 Сьогодні ми дуже вдячні тим, хто, ризикуючи власним життям, захищає нашу Україну, береже добробут в українських оселях та бореться за мир на рідній землі. Ми дякуємо солдатам України, які зараз перебувають у зоні АТО. Нехай ваші сила і мужність завжди опираються на любов та підтримку рідних і близьких людей. Міцного здоров’я, успіхів і надійного тилу! Нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого! А найголовніше – швидше повертайтеся живими і здоровими, бо вдома вас люблять і чекають!

З Днем українського козацтва! З Днем захисника України!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар