неділя, 11 жовтня 2020 р.

 ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА ЛІЦЕЮ - 2020

Наш складний час потребує виховання лідерів нової формації — ініціативних, компетентних, здатних мислити неординарно, генерувати нові ідеї та приймати нестандартні рішення. Практика показує, що багато учнів готові реалізовувати свої ініціативи, їм дійсно хочеться відчувати себе залученими до прийняття рішень щодо зміни ліцейського середовища. Але далеко не всі ще готові брати на себе відповідальність.
Саме учнівське самоврядування дає можливість учням практикуватися у входженні в соціальне середовище, у світ сучасного суспільства.
9 жовтня 2020 року в Садківському ліцеї відбулися вибори президента ліцею. Учнівська спільнота та вчителі активно долучилися до такої важливої події у житті ліцею.
На посаду президента Садківського ліцею свої кандидатури висунули:
1. Спірідович Кирило, учень 9 класу.
2. Грипа Артем, учень 8 класу.
Кожeн кандидат прeдставив свою передвиборчу програму, до створення яких підійшли творчо та відповідально. Протягом кількох днів учні мали змогу ознайомитися з передвиборчими програмами, напередодні кандидати в президенти провели агітаційну роботу серед ліцеїстів, що дозволило кожному свідомо вирішити, кому ж стати обличчям ліцею. Програми були дужe цікавими та різноманітними, кожна мала пeвну родзинку. Учні запропонували багато свіжих ідeй. А головнe, що є бажання все рeалізовувати!
Вибори пройшли шляхом таємного голосування, в якому взяло участь 163 учасники освітнього процесу. Президентом Садківського ліцею став учень 9 класу – Спірідович Кирило (89 голосів). Друге місце посів учень 8 класу – Грипа Артем (74 голоси), який став заступником президента, віцепрезидентом ліцею.
Вітаємо з перемогою Спірідовича Кирила!!! Дякуємо всім, хто виявив небайдужість та активну позицію!

Немає коментарів:

Дописати коментар