вівторок, 7 грудня 2021 р.

 Тиждень доброчесності

         Формування цінностей у дітей починається ще зі школи, однак небагато учнів знають, що таке корупція, усвідомлюють її наслідки та інтегрованість у різні сфери суспільного життя.

Тому з 29 листопада по 3 грудня в нашому навчальному закладі пройшов Тиждень доброчесності,  головною метою якого було  ознайомлення  учнів з поняттям “доброчесність“, надання базових знань про корупцію та її негативні наслідки. Це перше занурення здобувачів освіти у цю тематику, яке допоможе сформувати базове, необхідне відповідно до їхнього віку, розуміння.
Протягом тижня у класах пройшли цікаві та пізнавальні виховні заходи: «Магічний урок доброчесності» (5-6 кл.),   «Що таке корупція?» (7-8 кл.),  «Добро. Чесність. Конфлікт інтересів» (9-11 кл.).

Подорож у світ доброчесності була цікавою і корисною для школярів. Різноманітні завдання, ігри, бесіди, пізнавальні розповіді, дискусії – все це допомогло здобувачам освіти засвоїти, що треба дотримуватися правил, навіть коли тебе ніхто не бачить і бути чесним, у першу чергу, перед самим собою.

Доброчесність – це фундамент якісної школи та успішного школяра. Тож будьмо доброчесними!

Немає коментарів:

Дописати коментар