неділя, 21 травня 2023 р.

 Будь уважним на дорозі!

З метою попередження негативних наслідків дорожньо-транспортних пригод та дитячого дорожньо-транспортного травматизму з 15 по 21 травня 2023 року в Садківському ліцеї пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху.

Протягом Тижня класними керівниками 1-11 класів були проведені для учнів різноманітні тематичні заходи та єдиний національний урок «Безпечна дорога додому» (17.05.2023 р.), а також бесіди та тренінги з практичних навичок поведінки у разі надзвичайних ситуацій, виявлення мінно-вибухових предметів: гра «Червоний, жовтий, зелений» (1 кл.), уявна мандрівка «Дорожня грамота» (2 кл.), вікторина «Знай та виконуй ПДР» (3 кл.), година спілкування «Будь уважним на дорозі!» (4 кл.), бесіда «Дотримуйся Правил дорожнього руху!» (5 кл.), вікторина «Безпека на дорозі» (6-ті кл.), ситуативна гра «Правила поведінки пішоходів» (7 кл.), квест «Безпека дорожнього руху» (8-мі кл.), вікторина «Знаємо, вивчаємо, виконуємо» (9 кл.), круглий стіл «Безпека понад усе! Як зберегти своє життя!» (10 кл.), «Обов’язки і права пішоходів» (11 кл.) Організовано перегляд тематичних фільмів та кінофільмів на тему «Будь помітним у темряві!»; проведено онлайн бесіди з батьками учнів про «Проблеми щодо забезпечення захисту життя та здоров’я дітей в процесі дорожнього руху». Класними керівниками проведено онлайн бесіди з батьками учнів про "Проблеми щодо забезпечення захисту життя та здоров’я дітей в процесі  дорожнього руху".

Також  17 травня 2023 р. інспектором сектору ювенальної превенції, старшим лейтенантом поліції Кременчуцького відділу РУП ГУНП у Полтавській області Аліною Самойленко проведено з учнями 1-4 класів Садківського ліцею урок на теми: "Правила дорожнього руху", "Мінна безпека. Як діяти?"



Немає коментарів:

Дописати коментар