вівторок, 29 травня 2018 р.

Відкриття табірної зміни 
у Садківській школі
        29 травня 2018 року на базі Садківської школи розпочали роботу три табори з денним перебуванням: «Барвінок», «Сокіл» та англомовний табір «RAINBOW» («Веселка»). У перший день роботи таборів було проведено лінійку та урочисте відкриття. На святковий захід було запрошено депутата Полтавської обласної ради Алексюка О.Л. та спонсора нашої школи Табріза Гусейнова Алескера Огли, які побажали учням школи гарно відпочити та оздоровитись, отримати нові враження, позитивні емоції, і подарували солодкі призи та господарчі товари. На святковій лінійці діти співали пісні, розповідали вірші, давали клятву бути веселими, кмітливими, розважатися та гарно відпочити. Після лінійки діти мали змогу подивитися та взяти участь у рухливій розважально-ігровій програмі шоу-аматорів. На хвилях позитиву діти показали свої таланти та здібності, взявши участь  у різноманітних розвагах та конкурсах. Всі були дуже задоволені, радісні,  мали хороший настрій та позитивні емоції.
У пришкільних таборах Садківської школи відпочиватимуть 110 школярів, у тому числі діти, батьки яких брали участь у антитерористичній операції, діти з малозабезпечених та багатодітних родин, обдаровані й талановиті діти. Протягом всієї зміни, яка триватиме 16 робочих днів, діти будуть брати участь у  різноманітних іграх, конкурсах  та змаганнях. Кожний день табірної зміни має насичений розклад із ранковою зарядкою, виховними заходами, спортивними змаганнями. 
Педагогічний та учнівський колективи щиро дякують депутату Полтавської обласної ради Алексюку О.Л. та Табрізу  Гусейнову Алескеру  Огли за спонсорську допомогу школі та солодкі подарунки для учнів табірної зміни.

Немає коментарів:

Дописати коментар