понеділок, 14 травня 2018 р.


Молоде покоління борців

12 травня на базі Садківської школи відбувся І обласний відкритий турнір з боротьби греко-римської серед молодших юнаків, присвячений пам’яті нашого земляка чемпіона світу Захара Ялова, відомого в багатьох країнах світу, за підтримки депутата Полтавської обласної ради, заслуженого тренера України з боротьби греко-римської Сазонова Олега Юрійовича. У турнірі взяло участь понад 100 учасників, які прибули з різних міст Полтавської області та м. Києва. Серед учасників змагання взяли участь і учні Садківської школи: Залоїло Ростислав, Сіненко Ілля та Батраков Максим.
Відбулося урочисте відкриття турніру, де юні спортсмени нашої школи вітали учасників змагань музичною композицією.
Після урочистого відкриття турніру відбулося урочисте покладання квітів на могилу Захара Ялова в с. К.Потоки, де народився чемпіон. До складу делегації війшли: депутат обласної ради Сазонов Олег Юрійович, Іпатенко Іван Володимирович, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Кременчуцької РДА Семерянін Оксана Григорівна, директор школи Садківської ЗОШ І – ІІІ ступенів Бондаренко Тамара Володимирівна, Проценко Євген Миколайович – представник батьківської громадськості Садківської загальноосвітньої школи І –ІІІ ступенів.
На змаганнях також був присутній депутат обласної ради Алексюк Олександр Леонідович, який і нагороджував переможців турніру.
Приємно, що серед переможців є і учень 3-А класу нашої школи Залоїло Ростислав, який зайняв почесне ІІ місце у своїй ваговій категорії.
Вітаємо з перемогою і на досягнутому не зупинятися!
На фото депутат обласної ради Алексюк Олександр Леонідович, директор Садківської ЗОШ І - ІІІ ступенів з переможцем турніру Залоїлом Ростиславом.

Немає коментарів:

Дописати коментар