пʼятниця, 25 травня 2018 р.


Останній дзвоник у школах - це день, коли перед довгоочікуваними літніми канікулами школярі востаннє сіли за парти. Це день радості та смутку водночас, адже для одних - це чергове закінчення навчального року, а для інших - ще одна сходинка до вступу у доросле життя.
Сьогодні  25 травня пролунав останній дзвінок  у Садківській школі, який назавжди запам'ятається  для 11 випускників 2018 року, які прийшли на свою останню лінійку, щоб попрощатися зі шкільним життям.
    Не обійшлося сьогодні і без промов та вітальних побажань гостей, які завітали на свято до нашої школи із подарунками та грамотами: депутат Полтавської обласної ради Алексюк О.Л., завідувачка районним методичним кабінетом відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Кременчуцької районної державної адміністрації Квашук Н.Р., заступник сільського голови Кам'янопотоківської сільської ради Курій С.І., спонсор нашої школи Табріз  Гусейнов  Алескер Огли, які побажали випускникам успішно скласти ЗНО, вступити у ті навчальні заклади, які для себе обрали, а всім учням гарно відпочити на канікулах та повернутись до школи першого вересня.
     Під час урочистосте були підведені  підсумки 2017-2018 навчального  року  заступником директора  з навчально-виховної роботи Лутченко Л.М., яка зазначила, що цей день є особливо хвилюючим для випускників, тому що потрібно успішно скласти ЗНО  та  зробити правильний вибір, обрати саме той  навчальний заклад і ту професію, яка буде до душі, допоможе реалізувати себе та стати успішним громадянином своєї держави, побажала щасливої дороги в житті,  і відзначила, що для випускників двері школи завжди відчинені. 
    Першокласники привітали випускників із закінченням навчання у школі гумористичними віршами та побажали всім ні пуху, ні пера. Привітали випускників і найближчі для них люди – перша вчителька Повалєй Г.С., класний керівник Глобинець Н.О. та батьки - Данильченко О.І., Чорновол В.Л.
  Після урочистої лінійки випускники школи загадали бажання і випустили у небо різнокольорові  повітряні кульки. Щоправда родзинкою святкової лінійки став особливий  останній  дзвінок, який випускники  передали  першокласникам.




Немає коментарів:

Дописати коментар